Zwem4daagse Groot Succes

4 dagen lang was het een groot Zwemfeest in het Zwembad van Soest.

De Soester Zwemvereniging de Duinkikkers organiseerde in de herfstvakantie weer de Zwem4daagse. Vele vrijwilligers van de vereniging waren weer in touw om de 100 deelnemers de mogelijkheid te bieden om de zwemvaardigheid weer te verbeteren en lekker te zwemmen.

De jongste deelnemers moesten minimaal 4 dagen 250 meter afleggen per bad, de oudere deelnemers moesten minimaal 500 meter afleggen om op de laatste dag een mooie medaille te ontvangen.
De jongste deelnemer was 7 jaar, de oudste deelnemer 80 jaar. Oftewel een mooi evenement waarbij jong en oud lekker konden zwemmen ieder op zijn eigen tempo.

Vrijwel alle deelnemers wisten alle dagen de afstand af te leggen. Op de laatste dag waren en dan ook vele blijde gezichten en trotse ouders. Maar liefst 57 deelnemers wisten de zwem4daagse voor de 1e keer te voltooien. 3 deelnemers vierden een jubileum door voor de 10e keer de zwem4daagse te voltooien. 1 deelnemers wist voor de 22e keer een medaille te bemachtigen.

4 dagen lang was het in gezellig in het zwembad. De deelnemers zwommen de zwem4daagse met muzikale ondersteuning. Daarnaast was er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse zwem- en waterpolo clinics en om lekker vrij te spelen.

Op de laatste avond konden de deelnemers als Bonus nog even lekker springen op een springkussen en was er een verdient ijsje voor alle deelnemer.
Dat het een geslaagd evenement was bleek wel aan de vele positieve geluiden. Volgens jaar zal de Zwem4daagse dan ook zeker weer op het programma staan.