Zwem4daagse groot succes!

De Soester zwem4daagse was een groot succes! Vier dagen is er met veel enthousiasme vele kilometers gezwommen, meegedaan aan spelletjes en onze zwem- en waterpoloclinics.

De jongste deelnemers moesten minimaal vier dagen 250 meter afleggen per bad, de oudere deelnemers moesten minimaal 500 meter afleggen om op de laatste dag een mooie medaille te ontvangen. De jongste deelnemer was 7 jaar, de oudste deelnemer 80 jaar, jong en oud konden lekker zwemmen, ieder op zijn eigen tempo. Maar liefst 57 deelnemers wisten de zwem4daagse voor de 1e keer te voltooien. Drie deelnemers vierden een jubileum door voor de tiende keer de zwem4daagse te voltooien. Eén deelnemers wist voor de 22e keer een medaille te bemachtigen.

De zwem4daagse werd gesponsord door Kia van Mossel, bij de entree van het zwembad stond een gloednieuwe Kia Nero en een Kia Picanto om te bewonderen. Elke deelnemer mocht raden hoeveel waterpolo ballen Dunky bij zich had in de auto, de winnaars kregen een mooi Kia van Mossel Bidon! Ook stond er bij de ingang een feestelijke Skydancer, van Schimmel spingkussenverhuur. Iedere dag was er de mogelijkheid om naast het banenzwemmen deel te nemen aan een activiteit, de eerste dag vrij spel met de matten, de tweede dag een leuke zwemclinic, de derde dag een funparcours met diverse spelletjes en de vierde dag een waterpoloclinic. De laatste dag is feestelijk afgesloten met een springkussen bij de ingang, ijsjes van ijssalon Bemer en aan het einde een demonstratie wedstrijdzwemmen en een korte waterpolowedstrijd van het heren team.

Veel dank aan alle deelnemers, de vrijwilligers en onze trouwe sponsors!

Tot volgend jaar!

Lees ook…