Zonnig en sportief Snippen toernooi 

Dit jaar gingen we op toernooi met twee teams; O13 en O15, die hun uiterste best deden in het water. Wat hadden we een geluk met het prachtige weer! Het plezier spatte ervan af, en dat was niet alleen tijdens de waterpolowedstrijden merkbaar.

Aan het einde van een warme en sportieve zaterdag, mochten de trainers ook het water in voor een vriendschappelijk waterpolowedstrijdje tegen elkaar. In de avond verzamelden de kinderen zich in het clubhuis van De Snippen, waar een gezellige disco werd georganiseerd. Om het helemaal af te maken, werden marshmallows geroosterd boven het vuur, wat voor een gezellige sfeer zorgde. Tijdens dit weekend vond ook de uitreiking van de Aqua Indoor trofee plaats. Er waren drie genomineerden die eruit sprongen; Thomas Holtjer, Femke Nijo en Jair Vergeer. Thomas is gekozen als de winnaar. Gefeliciteerd, Thomas!

Zondag werden de laatste wedstrijden gespeeld. Het O13 team bereikte de derde plek en kreeg een mooie beker mee naar huis. Het was weer een groot succes. Tot volgend jaar!

Lees ook…