Week van de scheidsrechter

Vorige week was het de Week van de Scheidsrechter, georganiseerd door de KNZB in samenwerking met andere sportbonden en NOC*NSF. In deze week willen we graag onze waardering en dankbaarheid uitspreken voor de onvermoeibare scheidsrechters, toegewijde officials en nauwkeurige tijdwaarnemers die het hart vormen van het wedstrijdzwemmen en waterpolo.

Net als vorig jaar hebben we tijdens verschillende van onze spannende wedstrijden de schijnwerpers gericht op deze fantastische vrijwilligers. 

We hebben niet alleen hun harde werk en toewijding gevierd, maar we hebben hen ook verwend met een welverdiend presentje. Want laten we eerlijk zijn, zonder deze onmisbare vrijwilligers zouden onze wedstrijden simpelweg niet kunnen plaatsvinden. Dus laten we allemaal een groot applaus geven voor de scheidsrechters, officials en tijdwaarnemers die ervoor zorgen dat wij allen onze geliefde sport kunnen blijven doen. Jullie zijn de ware helden achter de schermen, en we zijn jullie enorm dankbaar voor alles wat jullie doen!

Lees ook…