Waterpolotrainers

Els Heemskerk

Els Heemskerk

Els is al jaren als trainer van verschillende teams bij De Duinkikkers actief. Naast waterpolo is Els na 27 jaar weer gaan paardrijden, omdat haar dochter aan paardrijden deed. Die is inmiddels gestopt en gaan zwemmen. Voor Els geen reden om te stoppen met het maken van lekkere buitenritten. Als vrijwilliger kom je Els tegen als trainer/coach, scheidsrechter, TC- en bestuurslid. Thuis is ze moeder van 2 hele leuke kinderen samen met haar Daan. Dat allemaal naast een fulltime baan als manager bij een (jeugd)zorgaanbieder.

Pim Smit

Pim Smit

Een grafisch ontwerper, reclamemaker en vader van 2 kleine poloërs. Zijn Suzanne, en Pim zelf, spelen ook waterpolo. Kortom een mooi gezin waar iedereen waterpolominded is. Pim is alweer aantal jaar trainer bij ons en is onze coördinator voor de jeugd. Hij coacht (en traint) het Onder de 15 team samen met Timber. En staat Suzanne en Erwin bij, bij het Onder de 11 team. Hij is altijd te porren voor een partijtje squash, voetbal… eigenlijk alles met een bal. Zijn ultieme droom is om plaats te nemen achter het stuur van een Formule 1 auto en die flink op zijn staart te trappen. Een wedstrijd tegen het Nederlands dames waterpoloteam zal hij zeker niet uit de weg gaan.

Arnoud Haandrikman

Arnoud Haandrikman

Bij verenigingen als De Vaart en Flevo heeft Arnoud zijn waterpolokennis opgedaan. Hij staat nu, na een Corona correctie, 2,5 jaar aan het roer van ons Heren 1 team. Deze projectleider bij Strukton kijkt graag Formule 1 en voetbal. Na een leuk en succesvol internationaal toernooi op Curaçao met de heren in 2022, wil hij zoiets graag weer organiseren naar een nader te bepalen bestemming. En daarnaast met een aantal spelers een weekje skiën. Een rondreis door Europa is daarna een prooi voor hem.

Vincent van der Vaart

Vincent van der Vaart

Zit in de mensenhandel, maar dan op een legale en professionele manier. Als zelfstandig recruitment business partner helpt hij organisaties aan nieuwe collega’s en geeft hij antwoord op alle recruitment vraagstukken. Dit seizoen als assistent-trainer van de heren selectie actief. Dat is nieuw, want daarvoor heeft Vincent jarenlang als hoofdtrainer dames- en herenselecties bij onze mooie vereniging getraind. Hardlopen, golf en skiën doet hij regelmatig en Vincent staat open voor alle ander sporten. Zijn bucketlist staat vol met landen die hij nog wil bezoeken, padel wil hij ook nog eens doen en een parachutesprong maken.

Eddy Meiling

Eddy Meiling

Eddy is sinds dit seizoen trainer van de Dames selectie en coach van Dames 1. Hij woont in Putten en brengt een schat aan trainers ervaring met zich mee. Hij heeft door de jaren heen zijn passie voor waterpolo niet alleen als speler bij ZEW Triton ontwikkeld, maar heeft ook uitgebreide ervaring als trainer. 

Timber Dorrestein

Timber Dorrestein

Gaat dit zijn tweede jaar in als trainer. Dat doet hij bij ons onder de 15 team, hierbij bijgestaan door Pim en af en toe Els. Als je Timber zoekt dan is de kans groot dat je hem in het zwembad of op school in Amersfoort kunt vinden. Tussendoor begeleid hij sportkampen en heeft hij een bijbaan in de ouderen zorg. Mocht waterpolo nooit zijn uitgevonden dan was Timber een rugbyer geweest. Als het aan Timber ligt woont hij straks in het buitenland waar hij een eigen bedrijf runt en de rest van de wereld kan gaan ontdekken.

Ruud Lecluse

Ruud Lecluse

Jaren geleden gaf Ruud training aan het toenmalige Jongens Onder de 16 team. Tegenwoordig spelen die nu samen met Ruud in Heren 1. Hij geniet ervan om met ze te spelen en het feit dat hij bij heeft kunnen dragen aan hun ontwikkeling als speler. Dat is de reden dat hij nu trainer is van ons Onder de 13 team. Wie weet spelen die straks ook weer samen met Ruud in één team. Naast waterpolo vind je Ruud in de sportschool en werkt hij aan zijn fysieke gesteldheid. Hij is manager bedrijfsvoering binnen de gezondheidzorg en wil met zijn gezin nog een wereldreis maken. Voor sportvissen in de Caribische zee of een etentje bij een 3 sterren Michelin restaurant kun je hem altijd wakker maken.

Vivian Haandrikman

Vivian Haandrikman

Vivian is onze standvastige keepster bij het damesteam en deelt haar kennis met ons Onder de 13 team, naast Ruud. Dat doet ze voor het 3e seizoen op rij. Kijkt graag Formule 1. Getrouwd met de leukste man op aarde en samen verantwoordelijk voor de opvoeding van 3 kids en een hond. In het dagelijks leven actief als pedagogisch medewerkster op een babygroep. Tot slot is Vivian een tevreden vrouw die nog wel graag een paar mooie reizen wil maken.

Suzanne Smit- van Hattum

Suzanne Smit- van Hattum

Suzanne staat samen afgewisseld met Pim en Erwin als trainer bij een van de twee Onder de 11 teams. Ze heeft samen met Pim twee waterpoloënde kinderen en speelt zelf mee bij het dames team. Ze is deels verantwoordelijk voor de duinkikker website en verzorgd alle grafische uitingen van de Duinkikkers. Ze is dan ook al jaren zelfstandig werkzaam als Grafisch ontwerper. Daarnaast gaat ze graag kamperen met de caravan, is dol op Spanje en Griekenland, is graag creatief bezig en wil graag in de toekomst ergens gaan wonen met een weids uitzicht, aan het water.

Erwin Jacobs

Erwin Jacobs

Is naast keeper van Heren 3 ook als trainer van een van de Onder de 11 teams in het zwembad te vinden. Hij heeft bij clubs in Alphen a/d Rijn, Hilversum, Rotterdam en nu in Soest, zijn waterpolo kennis en vaardigheid opgedaan. Mocht Erwin tijd over hebben dan trekt hij zijn hardloopschoenen aan. Door de week heeft hij nette schoenen als informatie en solutionmanager bij een woningcorporatie in Amsterdam. De bucketlist van Erwin kent een rare nummer 3. Op nr. 1. Met een camper door Noorwegen. Nr. 2. Een lange reis door Zuid-Italië maken. En, daar is ie, op nr. 3. Een cavia hok voor buiten afmaken. Meer iets voor to do list als die af is dan weer voor bucketlist.

Max Karelsen

Max Karelsen

Max timmert erop los. In het dagelijks leven als timmerman. En bij ons als trainer timmert hij aan de weg bij ons tweede Onder de 11 team samen met Wesley. Ondertussen zit er al ruim 5 jaar trainerservaring in zijn gereedschapskist. Fitness en leuke dingen doen met vrienden, daar is Max graag mee bezig. In de toekomst is Max van plan om nog eens een mooie rondreis door Scandinavië te maken, wil hij een mooi huis en is laatst uit een vliegtuig gesprongen. Dat laatste met parachute.

Wesley Bezemer

Wesley Bezemer

Traint het tweede Onder de 11 team samen met Max. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in het geven van training. De geboorte van zijn zoon heeft voor een korte onderbreking gezorgd. Naast vader is hij ook loodgieter van beroep en volgt hij het Formule 1 circus op de voet. De top van de bucketlist van Wesley bestaat uit een vakantie naar de Malediven. Een mooi woonhuis met plaats voor de paarden van Jo en een werkplaats voor hemzelf. En op een geheel andere locatie een eigen vakantiehuisje voor…je raadt het al…de vakantie.

Michiel Smeets

Michiel Smeets

Parttime fysiotherapeut en op evenementen kan het maar zo zijn dat hij jouw cocktail shaket. Al ruim 10 jaar een actief lid binnen ons trainersgilde en dit jaar wederom trainer van de groep mini’s en opkikkers. Hierbij wordt hij bijgestaan door twee Onder de 15 speelsters; Lucy en Femke. Squash vindt Michiel ook erg leuk om te doen. Heerlijk die bal keihard tegen de muur rammen! Door het vele zwemmen is het er nog niet van gekomen om een tattoo te laten zetten, maar dat gaat er ooit van komen. Net als reizen door Indonesië en de rest van Azië. Of (tijdelijk) in het buitenland wonen.