Waterpolotrainers

Els Heemskerk

Els Heemskerk

Els is al jaren als trainer van verschillende teams bij De Duinkikkers actief. Naast waterpolo is Els na 27 jaar weer gaan paardrijden, omdat haar dochter aan paardrijden deed. Die is inmiddels gestopt en gaan zwemmen. Voor Els geen reden om te stoppen met het maken van lekkere buitenritten. Als vrijwilliger kom je Els tegen als trainer/coach, scheidsrechter, TC- en bestuurslid. Thuis is ze moeder van 2 hele leuke kinderen samen met haar Daan. Dat allemaal naast een fulltime baan als manager bij een (jeugd)zorgaanbieder.

Pim Smit

Pim Smit

Een grafisch ontwerper, reclamemaker en vader van 2 kleine poloërs. Zijn Suzanne, en Pim zelf, spelen ook waterpolo. Kortom een mooi gezin waar iedereen waterpolominded is. Pim is alweer aantal jaar trainer bij ons en is onze coördinator voor de jeugd. Hij is altijd te porren voor een partijtje squash, voetbal… eigenlijk alles met een bal. Zijn ultieme droom is om plaats te nemen achter het stuur van een Formule 1 auto en die flink op zijn staart te trappen. Een wedstrijd tegen het Nederlands dames waterpoloteam zal hij zeker niet uit de weg gaan.

Arnoud Haandrikman

Arnoud Haandrikman

Bij verenigingen als De Vaart en Flevo heeft Arnoud zijn waterpolokennis opgedaan. Hij staat nu, na een Corona correctie, 2,5 jaar aan het roer van ons Heren 1 team. Deze projectleider bij Strukton kijkt graag Formule 1 en voetbal. Na een leuk en succesvol internationaal toernooi op Curaçao met de heren in 2022, wil hij zoiets graag weer organiseren naar een nader te bepalen bestemming. En daarnaast met een aantal spelers een weekje skiën. Een rondreis door Europa is daarna een prooi voor hem.

Vincent van der Vaart

Vincent van der Vaart

Zit in de mensenhandel, maar dan op een legale en professionele manier. Als zelfstandig recruitment business partner helpt hij organisaties aan nieuwe collega’s en geeft hij antwoord op alle recruitment vraagstukken. Dit seizoen als assistent-trainer van de heren selectie actief. Dat is nieuw, want daarvoor heeft Vincent jarenlang als hoofdtrainer dames- en herenselecties bij onze mooie vereniging getraind. Hardlopen, golf en skiën doet hij regelmatig en Vincent staat open voor alle ander sporten. Zijn bucketlist staat vol met landen die hij nog wil bezoeken, padel wil hij ook nog eens doen en een parachutesprong maken.

Bart Leenen

Bart Leenen

Bart is vanaf jongs af aan lid van de Duinkikkers, heeft zich ontvouwen als alwetende rots van de vereniging en is van alle markten thuis. Bart vormt samen met Mitchell het trainersduo van de Dames selectie. Daarnaast is hij vaak de spil bij de evenementen zoals de zwemvierdaagse en diverse (jeugd)toernooien. In 2005 heeft hij zijn trainers A diploma gehaald en is al vele jaren actief als trainer binnen onze vereniging.

Mitchell Fennema

Mitchell Fennema

Gaat aan zijn 1e seizoen als trainer bij De Duinkikkers beginnen. In zijn dagelijkse leven is Mitchell onderwijsassistent in het speciaal onderwijs. En hij is als sportleider bij een BSO actief. Fantastische bagage om onze Dames selectie verder te helpen. Naast waterpolo vindt Mitchell volleybal ook een mooie sport. Het Noorderlicht met eigen ogen ervaren, rondreizen door Azië en leren gitaar spelen staan nog op de bucketlist.

Luuk Lentfert

Luuk Lentfert

De eeuwige student en dat past bij zijn visie op ‘een leven lang leren’. Op korte termijn hoopt hij het te kunnen combineren met het ontwikkelen en verkopen van een eigen product. Dit seizoen traint hij, samen met Emma, ons onder de 15 team. Voor Luuk het 11e seizoen als trainer aan de badrand. Naast waterpolo vind je hem één keer per week op de squashbaan, hopeloos, rennend achter de bal aan. En, ook één keer, maar dan per jaar, bindt Luuk de lange latten op om te genieten van een skivakantie met waterpolovrienden. Qua wensen staan parachutespringen, het circuit van Assen rond racen en zeilen op de Indische Oceaan, bovenaan de bucketlist.

Emma Batenburg

Emma Batenburg

Is bezig aan haar 1e jaar als trainster. Samen met Luuk leert ze ons onder de 15 de fijne kneepjes van het waterpolo. Zelf leert ze ook. Emma volgt de PABO en staan familie en vrienden centraal in haar leven. Boksen heeft ze gedaan, maar nu staat waterpolo op nr. 1 als sport. Op haar bucketlist staan het reizen met een eigen omgebouwde camper, naar het Noorden. Haar duikbrevet halen om daarna op mooie duiklocaties van het onderwaterleven te genieten en ze wil graag lesgeven aan groep 3 van de basisschool.

Ruud Lecluse

Ruud Lecluse

Jaren geleden gaf Ruud training aan het toenmalige Jongens Onder de 16 team. Tegenwoordig spelen die nu samen met Ruud in Heren 1. Hij geniet ervan om met ze te spelen en het feit dat hij bij heeft kunnen dragen aan hun ontwikkeling als speler. Dat is de reden dat hij nu trainer is van ons Onder de 13 team. Wie weet spelen die straks ook weer samen met Ruud in één team. Naast waterpolo vind je Ruud in de sportschool en werkt hij aan zijn fysieke gesteldheid. Hij is manager bedrijfsvoering binnen de gezondheidzorg en wil met zijn gezin nog een wereldreis maken. Voor sportvissen in de Caribische zee of een etentje bij een 3 sterren Michelin restaurant kun je hem altijd wakker maken.

Timber Dorrestein

Timber Dorrestein

Kent dit jaar zijn trainers debuut. Dat doet hij bij ons onder de 13 team. Als je Timber zoekt dan is de kans groot dat je hem in het zwembad of op school in Amersfoort kunt vinden. Tussendoor begeleid hij sportkampen en heeft hij een bijbaan in de ouderen zorg. Mocht waterpolo nooit zijn uitgevonden dan was Timber een rugbyer geweest. Als het aan Timber ligt woont hij straks in het buitenland waar hij een eigen bedrijf runt en de rest van de wereld kan gaan ontdekken.

Vivian Haandrikman

Vivian Haandrikman

Vivian heeft zelf ook aan waterpolo gedaan en draagt nu haar kennis over aan ons Onder de 11 team. Dat doet ze voor het 2e seizoen op rij. Kijkt graag Formule 1. Getrouwd met de leukste man op aarde en samen verantwoordelijk voor de opvoeding van 3 kids en een hond. In het dagelijks leven actief als pedagogisch medewerkster op een babygroep. Tot slot is Vivian een tevreden vrouw die nog wel graag een paar mooie reizen wil maken.

Suzanne Smit- van Hattum

Suzanne Smit- van Hattum

Suzanne, al jaren zelfstandig aan het werk als Grafisch ontwerper, staat naast Vivian als trainer bij de onder de 11. Ze heeft samen met Pim twee waterpoloënde kinderen en speelt zelf sinds een paar jaar mee bij het dames team. Daarvoor een aantal jaar intensief bootcamp beoefend, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast zou ze graag nog een paar mooie reizen willen maken, nieuwe (creatieve) dingen blijven leren en misschien ooit nog ergens gaan wonen met een weids uitzicht, aan het water.

Max Karelsen

Max Karelsen

Max timmert erop los. In het dagelijks leven als timmerman. En bij ons als trainer timmert hij aan de weg bij onze gevorderde mini’s. Ondertussen zit er al ruim 4 jaar trainerservaring in zijn gereedschapskist. Fitness en leuke dingen doen met vrienden, daar is Max graag mee bezig. In de toekomst is Max van plan om nog eens een mooie rondreis door Scandinavië te maken en wil hij een mooi huis en is laatst uit een vliegtuig gesprongen. Dat laatste met parachute.

Wesley Bezemer

Wesley Bezemer

Traint de mini’s en coacht Heren 2 dit seizoen. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in het geven van training. De geboorte van zijn zoon heeft voor een korte onderbreking gezorgd. Naast vader is hij ook loodgieter van beroep en volgt hij het Formule 1 circus op de voet. De top van de bucketlist van Wesley bestaat uit een vakantie naar de Malediven. Een mooi woonhuis met plaats voor de paarden van Jo en een werkplaats voor hemzelf. En op een geheel andere locatie een eigen vakantiehuisje voor…je raadt het al…de vakantie.

Michiel Smeets

Michiel Smeets

Parttime fysiotherapeut en op evenementen kan het maar zo zijn dat hij jouw cocktail shaket. Al ruim 10 jaar een actief lid binnen ons trainersgilde en op dit moment trainer van de groep mini’s en opkikkers. Squash vindt Michiel ook erg leuk om te doen. Heerlijk die bal keihard tegen de muur rammen! Door het vele zwemmen is het er nog niet van gekomen om een tattoo te laten zetten, maar dat gaat er ooit van komen. Net als reizen door Indonesië en de rest van Azië. Of (tijdelijk) in het buitenland wonen.

Erwin Jacobs

Erwin Jacobs

Is naast keeper van Heren 3 ook als trainer van de mini’s en opkikkers in het zwembad te vinden. Op de kant is Erwin een “vliegende keep” en helpt hij waar hij kan of valt in voor trainers die een keer niet kunnen. Hij heeft bij clubs in Alphen a/d Rijn, Hilversum, Rotterdam en nu in Soest, zijn waterpolo kennis en vaardigheid opgedaan. Mocht Erwin tijd over hebben dan trekt hij zijn hardloopschoenen aan. Door de week heeft hij nette schoenen als informatie en solutionmanager bij een woningcorporatie in Amsterdam. De bucketlist van Erwin kent een rare nummer 3. Op nr. 1. Met een camper door Noorwegen. Nr. 2. Een lange reis door Zuid-Italië maken. En, daar is ie, op nr. 3. Een cavia hok voor buiten afmaken. Meer iets voor to do list als die af is dan weer voor bucketlist.