Waterpolotrainers

Arnoud Haandrikman

Arnoud Haandrikman

Bij verenigingen als De Vaart en Flevo heeft Arnoud zijn waterpolokennis opgedaan. Hij staat nu, na een Corona correctie, 1,5 jaar aan het roer van ons Heren 1 team. Deze projectleider bij Strukton kijkt graag Formule 1 en voetbal. In 2022 wil hij graag een waterpolotoernooi op Curaçao spelen en met een aantal spelers een weekje skiën. Groote kans dat die dromen uitkomen. De rondreis door Europa is daarna een prooi voor hem.

Els Heemskerk

Els Heemskerk

Els is al jaren als trainer van verschillende teams bij De Duinkikkers actief. Nu voor het 3e seizoen op rij van Heren 2. Naast waterpolo is Els na 27 jaar weer gaan paardrijden, omdat haar dochter aan paardrijden deed. Die is inmiddels gestopt en gaan zwemmen. Voor Els geen reden om te stoppen met het maken van lekkere buitenritten. Als vrijwilliger kom je Els tegen als trainer/coach, scheidsrechter, TC- en bestuurslid. Thuis is ze moeder van 2 hele leuke kinderen samen met haar Daan. Dat allemaal naast een fulltime baan als manager bij een (jeugd)zorgaanbieder.

Pim Smit

Pim Smit

Een grafisch ontwerper, reclamemaker en vader van 2 kleine poloërs. Zijn Suzanne, en Pim zelf, spelen ook waterpolo. Kortom een mooi gezin waar iedereen waterpolominded is. Pim is alweer aantal jaar trainer bij ons en traint de Mini’s en onze Jongens Onder de 13. Hij is altijd te porren voor een partijtje squash, voetbal… eigenlijk alles met een bal. Zijn ultieme droom is om plaats te nemen achter het stuur van een Formule 1 auto en die flink op zijn staart te trappen. Een wedstrijd tegen het Nederlands dames waterpoloteam zal hij zeker niet uit de weg gaan.

Michiel Smeets

Michiel Smeets

Parttime fysiotherapeut en op evenementen kan het maar zo zijn dat hij jouw cocktail shaket. Al ruim 10 jaar een actief lid binnen ons trainersgilde en op dit moment trainer van Meisjes Onder de 13. Squash vindt Michiel ook erg leuk om te doen. Heerlijk die bal keihard tegen de muur rammen! Door het vele zwemmen is het er nog niet van gekomen om een tattoo te laten zetten, maar dat gaat er ooit van komen. Net als reizen door Indonesië en de rest van Azië. Of (tijdelijk) in het buitenland wonen.

Vivian Haandrikman

Vivian Haandrikman

Vivian heeft zelf ook aan waterpolo gedaan en draagt nu haar kennis over aan ons meisjes Onder de 13 team. Dat doet ze voor het 2e seizoen op rij. Ze gunt Max Verstappen de wereldtitel in de Formule 1 en kijkt daarom Formule 1 i.p.v. dat ze zelf meerijdt. Getrouwd met de leukste man op aarde en samen verantwoordelijk voor de opvoeding van 3 kids en een hond. In het dagelijks leven actief als pedagogisch medewerkster op een babygroep. Tot slot is Vivian een tevreden vrouw die nog wel graag een paar mooie reizen wil maken.

Max Karelsen

Max Karelsen

Max timmert erop los. In het dagelijks leven als timmerman. En bij ons als trainer timmert hij aan de weg bij ons Onder de 13 team. Ondertussen zit er al ruim 4 jaar trainerservaring in zijn gereedschapskist. Fitness en leuke dingen doen met vrienden, daar is Max graag mee bezig. In de toekomst is Max van plan om nog eens een mooie rondreis door Scandinavië te maken en wil hij een mooi huis en een keer uit een vliegtuig springen. Dat laatste met parachute.

Bart Leenen

Bart Leenen

Bart is vanaf jongs af aan lid van de Duinkikkers, heeft zich ontvouwen als alwetende rots van de vereniging en is van alle markten thuis. Bart vormt samen met Mitchell het trainersduo van de Dames selectie. In 2005 heeft hij zijn trainers A diploma gehaald en is al vele jaren actief als trainer binnen onze vereniging.

Mitchell Fennema

Mitchell Fennema

Gaat aan zijn 1e seizoen als trainer bij De Duinkikkers beginnen. In zijn dagelijkse leven is Mitchell onderwijsassistent in het speciaal onderwijs. En hij is als sportleider bij een BSO actief. Fantastische bagage om onze Dames selectie verder te helpen. Naast waterpolo vindt Mitchell volleybal ook een mooie sport. Het Noorderlicht met eigen ogen ervaren, rondreizen door Azië en leren gitaar spelen staan nog op de bucketlist.

Ruud Lecluse

Ruud Lecluse

Jaren geleden gaf Ruud training aan het toenmalige Jongens Onder de 16 team. Tegenwoordig spelen die nu samen met Ruud in Heren 1. Hij geniet ervan om met ze te spelen en het feit dat hij bij heeft kunnen dragen aan hun ontwikkeling als speler. Dat is de reden dat hij nu trainer is van onze Mini’s. Wie weet spelen die straks ook weer samen met Ruud in één team. Naast waterpolo vind je Ruud in de sportschool en werkt hij aan zijn fysieke gesteldheid. Hij is manager bedrijfsvoering binnen de gezondheidzorg en wil met zijn gezin nog een wereldreis maken. Voor sportvissen in de Caribische zee of een etentje bij een 3 sterren Michelin restaurant kun je hem altijd wakker maken.

Suzanne Smit- van Hattum

Suzanne Smit- van Hattum

Suzanne, ook een grafisch ontwerper, staat naast Pim als assistent bij onder andere de Opkikkers, de O13 jongens en andere jeugd activiteiten. Ze heeft samen met Pim twee waterpoloënde kinderen en speelt zelf sinds drie jaar mee bij het dames team. Daarvoor een aantal jaar intensief bootcamp beoefend, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast zou ze graag nog een paar mooie reizen willen maken, nieuwe (creatieve) dingen blijven leren en misschien ooit nog ergens gaan wonen met een weids uitzicht, aan het water.

Eveline Janssen

Eveline Janssen

Sport, bewegen en anderen laten bewegen zijn de rode draad in het leven van Eveline. Ze studeert aan de sportacademie, speelt in Dames 1, is al 5 jaar trainer bij ons, werkt bij Optisport als zweminstructeur en vindt het leuk om (naast waterpolo) te handballen, of ernaar te kijken. Oh, en fitness kan er af en toe ook nog wel bij. Mooie ervaringen die ze kan toepassen bij onze Mini’s. Aan ambities ontbreekt het niet bij Eveline. Eerst de ALO en PABO met een diploma afsluiten en daarna, ergens, een reis naar en door Australië maken en parachute springen uit een vliegtuig.

Remko Hooft

Remko Hooft

Al 24 jaar trainer bij onze vereniging. Een zeer ervaren trainer bij zowel het wedstrijdzwemmen als waterpolo. Naast zwemmen en waterpolo kijkt hij graag naar andere sporten. Daar pikt hij leerzame zaken uit die wellicht toe te passen zijn in zijn trainingen. Vooral American Football is een bron van inspiratie. In het dagelijks leven is hij QA engineer bij een software bedrijf die compilers maakt (compilers zijn de programmeer programma’s).