Onder de 15

Voor het seizoen 2019/ 2020 is er de keus gemaakt om met een meiden onder de 17 team en een jongens onder de 17 team in te schrijven. Al onze jongens en meiden van 13 jaar en ouder zijn doorgeschoven naar deze ploegen. Hierdoor zullen we met jonge maar zeer enthousiaste teams deel gaan nemen aan de competitie.

Contactpersoon
Er kan contact op worden genomen via ons secretariaat: waterpolo@duinkikkers.nl

Nieuwe aanwas:
Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe spelers die de “Duinkikkerpoel“ helpen uitbreiden! Mochten jullie interesse hebben een keer mee te trainen met onder de 15, neem dan contact op met het waterpolo secretariaat per mail: waterpolo@duinkikkers.nl of neem telefonisch contact (xx-xx)

Wedstrijden
De wedstrijden worden gespeeld op een veld van 25 meter, met aan beide kanten een doel. Per team liggen 7 spelers in het water. De teams zijn te herkennen aan de kleur capjes op het hoofd van de spelers. De keepers hebben een rode cap op, de thuisspelende ploeg een witte cap en de uitspelende ploeg een blauwe (of zwarte) cap. Er wordt gespeeld met een dames bal. Een aanval moet hierbij binnen 30 seconden worden uitgespeeld.

De wedstrijd wordt geleid door een of 2 scheidsrechters die het spel in goede banen probeert te leiden. Een wedstrijd heeft 4 periodes van 5 minuten. De tijd wordt stilgezet bij een overtreding en bij gescoorde doelpunten, waardoor een gemiddelde wedstrijd ongeveer 30 minuten duurt.