Onder de 11

Onder de 11 is ons jongste team dat deelneemt aan de Waterpolo competitie. Het betreft hierbij een gemengd team van zowel jongens als meisjes in de leeftijd tussen de 9 en 11 jaar. Het team traint 2x per week en spelen c.a. 18 wedstrijden per jaar. Naast de trainingen en wedstrijden worden er voor de Pupillen o.11 diverse andere activiteiten georganiseerd. Waaronder een team uitje aan het einde van het seizoen en het bezoeken van (weekend)toernooien.

Het is een gezellig team bestaande uit c.a. 9 enthousiaste jongens en meiden. De doelstelling voor dit team is voornamelijk veel plezier beleven in het waterpolo spel en het aanleren en verbeteren van de basisvaardigheden.

Trainingstijden:
Dit team traint elke donderdag van 18.00 – 18.45.

Deelnemers (seizoen 2019/2020)

  • Julian Smit
  • Bregtje Lips
  • Charlotte Janssen
  • Doortje Verheul
  • Elin Kimman
  • Ruben Huis in ’t Veld
  • Fay Schouten
  • Femke Njio

Trainer/Coach:

Max Karelsen, Susanne Lentfert en Miriam Visser

Contactpersoon
Er kan contact op worden genomen via ons secretariaat: waterpolo@duinkikkers.nl

Nieuwe aanwas:
Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe spelers die de “Duinkikkerpoel“ helpen uitbreiden! Mochten jullie interesse hebben een keer mee te trainen met onder de 11, neem dan contact op met het waterpolo secretariaat per mail waterpolo@duinkikkers.nl of neem telefonisch contact (xx-xx)

Wedstrijden
De wedstrijden worden gespeeld op een veld van 20 meter, met aan beide kanten een doel. Per team liggen 5 spelers in het water. De teams zijn te herkennen aan de kleur capjes op het hoofd van de spelers. De keepers hebben een rode cap op, de thuisspelende ploeg een witte cap en de uitspelende ploeg een blauwe (of zwarte) cap. Er wordt gespeeld met een dames bal.

De wedstrijd wordt geleid door een of 2 scheidsrechters die het spel in goede banen probeert te leiden. Een wedstrijd heeft 4 periodes van 3 minuten. De tijd wordt stilgezet bij een overtreding en bij gescoorde doelpunten, waardoor een gemiddelde wedstrijd ongeveer 30 minuten duurt.

Hieronder is de stand en het wedstrijdrooster voor dit team te vinden: