Mini’s

Onder minipolo wordt de allerjongste waterpologroep binnen de vereniging verstaan die op een leuke, maar vooral speelse manier kennis maakt met waterpolo. Zodra het A en B diploma is behaald, kan worden begonnen met waterpolo bij de minipolo. Zodra een minipoloër goed genoeg is, zal hij doorschuiven naar de volgende groep. De minipolo groep bestaat uit de allerjongste, enthousiaste jongens en meisjes binnen het waterpolo. Voor de minipoloërs wordt geprobeerd regelmatig een minipolotoernooi te bezoeken waar de spelers hun beste prestaties kunnen laten zien. Tijdens deze toernooien spelen de spelers met de voor hun aangepaste regels die ervoor zorgen dat ze op een leuke manier kennis maken met waterpolo.

Naast de trainingen en toernooien worden er voor de Minipolo diverse andere activiteiten georganiseerd. Waaronder een uitje en een kamp aan het einde van het seizoen.

Trainingstijden:
Dit team traint elke donderdag van 18.00 – 18.45.
Daarnaast wordt geadviseerd om te trainen bij een van de basisgroepen voor het aanleren/ verbeteren van de zwemvaardigheid.

Deelnemers Mini’s (c.a. 5-9 jaar) (begin seizoen 2019/2020)
Onze groep bestaat aan het begin van het seizoen van het seizoen uit 10 zeer enthousiaste jongens en meisjes De verwachting is dat deze groep snel zal groeien.

Trainer/Coach:

Michiel Smeets en Pieter van Vloten

Contactpersoon
Er kan contact op worden genomen via ons secretariaat: waterpolo@duinkikkers.nl

Nieuwe aanwas:
Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe spelers die de “Duinkikkerpoel“ helpen uitbreiden! Mochten jullie interesse hebben een keer mee te trainen met Mini’s, neem dan contact op met het secretariaat per mail waterpolo@duinkikkers.nl of neem telefonisch contact (xx-xx)

Wedstrijden
Deze groep speelt nog geen wedstrijden, wel wordt er gestreefd om een aantal keren per jaar een minipolo toernooi te bezoeken in de omgeving.