Teams

Op dit moment hebben wij bij de duinkikkers de volgende teams/ trainingsgroepen.
wil je een keer meetrainen met een van deze groepen neem dan contact op via waterpolo@duinkikkers.nl

Tot de leeftijd van onder de 15 spelen de jongens en meiden samen in 1 team.

Mini’s
De doelstelling bij de mini’s is het aanleren van waterpolo op speelse wijze. Plezier en spel staan centraal. Zij spelen geen wedstrijden, maar afhankelijk van het aantal deelnemers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse minipolo-toernooien.

Onze Mini’s hebben een leeftijd tussen de 5 en 9 jaar. Om lid te worden van de mini’s is wel minimaal het zwemdiploma A en B vereist.

Onder de 11
Als onze waterpoloërs tussen de 9 en 11 jaar trainen mee met onze onder de 11 groep. Vanaf onder de 11 is het mogelijk om mee te doen aan officiële competitie wedstrijden. Dit nog wel op een iets kleiner veld, met een kleinere bal en een kleiner doel. Plezier en het leren van basisvaardigheden staat centraal.

Onder de 13
Als onze waterpoloërs tussen de 10 en 13 jaar trainen mee met onze onder de 13 groep. Voor het eerst wordt hierbij gebruik gemaakt van het gehele veld.

Onder de 15 (g)
Als onze waterpoloërs tussen de 13 en 15 jaar trainen mee met onze onder de 15 groep. Vanaf onder de 15 worden alle officiële waterpolo regels. Zo moet een team een aanval in slechts 30 seconden afronden.

Onder de 17 Jongens
Vanaf 15 jaar en ouder worden de jeugdspelers ingedeeld in onder de 17. Hierbij is er voor het eerst een scheiding tussen de Jongens en Meiden.

Onder de 17 meiden
Vanaf 15 jaar en ouder worden de jeugdspelers ingedeeld in onder de 17. Hierbij is er voor het eerst een scheiding tussen de Jongens en Meiden.

Heren 1/Heren 2
Vanaf 17 jaar mag je deelnemen aan de senioren competitie. Bij de Duinkikkers hebben wij 2 heren teams die deelnemen aan de competitie. Afhankelijk van je talent/ en of inzet wordt je ingedeeld bij Heren 1 of 2.

Uiteraard is het ook mogelijk om op een recreatief niveau mee te trainen met de heren.

Dames 1
Vanaf 17 jaar mag je deelnemen aan de senioren competitie. Bij de Duinkikkers hebben we 1 gezellig dames teams die deelneemt

Uiteraard is het ook mogelijk om op een recreatief niveau mee te trainen met de dames.