Volg onze nieuwe social pagina’s!

Het is tijd om onze sociale media naar een hoger niveau te tillen! Naast ons hoofdaccount hebben we nu speciale accounts voor onze waterpoloteams en wedstrijdzwemmers.

Ons Hoofdaccount: Hier vind je alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven van onze club, van aankondigingen en evenementen tot updates over trainingen en meer. Volg ons hier voor de basis­informatie en de grote lijnen van wat er gebeurt in onze vereniging.

Zwemmen: Voor de liefhebbers van de zwemsport hebben we een speciaal account dat gewijd is aan onze zwemmers. Hier vind je foto’s en video’s van trainingen en wedstrijden.

Waterpolo Heren: Onze heren verdienen ook een eigen plekje op social media! Volg dit account voor exclusieve updates over onze mannen die het waterpoloveld domineren. We zullen je meenemen in hun uitdagingen en triomfen.

Waterpolo Dames: Onze dames zijn een kracht om rekening mee te houden. Hier delen we de opwinding van de wedstrijden, de teamgeest en hun streven naar succes.

Jeugd: Onze jeugdteams zijn de toekomst van onze club, en we willen hun reis graag met jou delen. Volg de ontwikkeling van jonge talenten, hun prestaties en natuurlijk hun plezier op en naast het veld.

Lees ook…