Uitnodiging clubdag 9 september 2017

Beste Duinkikkers, ouders, broertjes en zusjes,

Na een groot succes vorig jaar wordt er volgend seizoen de 2e jaarlijkse Duinkikker Clubdag georganiseerd! Een gezellige en actieve dag vol spelletjes en vermaak.

Niet alleen voor leden, maar ook voor de familie.

Anders dan vorig jaar zal deze dag niet plaatsvinden in het zwembad, maar is gekozen voor een andere locatie, namelijk het grote veld op de Engh gelegen aan de Prins Bernhardlaan in Soest.

Op zaterdag 9 september zijn jullie daar vanaf 14:00 uur harte welkom om samen met ons deze dag tot een succes te maken. Je kunt deze dag het beste gemakkelijke kleding aantrekken, waar je lekker vrij in kunt bewegen.

Het enige wat je voor deelname aan deze gezellige dag nog moet doen is jezelf en familie even inschrijven  via onderstaande link, kosteloos!
Het belooft weer een gezellig middag te worden.
Inschrijven kan dit jaar individueel maar ook als team van zes, geef in het inschrijfformulier aan wat je keuze is. Mocht je je individueel inschrijven, dan wordt je door ons in een team gezet.

Net als vorig jaar zitter er ook dit jaar geen inschrijfkosten aan de Clubdag verbonden. Deelname is dus gewoon gratis! De Clubdag zal plaatsvinden op zaterdag 9 september 2017, van 14:00 tot ongeveer 18:30,op de engh. Iedereen is uitgenodigd, oud en jong.

Genoeg dingen om helemaal enthousiast te zijn, toch? Ben je nou nog een beetje aan het twijfelen, kijk dan vooral even naar de foto’s van vorig jaar om een impressie te krijgen van de gezellige Clubdag.

Inschrijven kan tot 3 september, dus doe het snel!

Groetjes,

Rowie, Thomas en Lianne,

De Evenementencommissie
S.Z.V. De Duinkikkers.

Via onderstaand inschrijfformulier kan er ingeschreven worden voor de clubdag

  Voornaam lid (verplicht)

  achternaam (verplicht)

  Leeftijd (verplicht)

  E-mailadres: (verplicht)

  Deelnemen als (verplicht)
  teamindividueel

  Indien je als team wilt deelnemen, wie zijn je overige teamleden? (max 6 personen), je mag ook een teamnaam opgeven:

  Onder opmerkingen kun je van alles kwijt: