Terugblik kamp 2023 

Wat een geweldig avontuur was het! Van 1 tot 3 september namen maar liefst 48 enthousiaste Duinkikker kids deel aan ons onvergetelijke kamp. En raad eens wat? Het hele kamp stond in het teken van niemand minder dan de iconische Mario!

Dit weekend was één groot feest, boordevol activiteiten en plezier, met weinig tijd om te rusten. Onze deelnemers werden meegenomen op een spannende reis om zoveel mogelijk sterren te verzamelen. Het programma zat boordevol hoogtepunten, waaronder Mario’s Kennisspel, een spannende avondspeurtocht, en voor de oudere jeugd zelfs een heuse dropping. 

Op zaterdag stonden Mario’s Olympische spelen en Mario’s Party op het programma, wat garant stond voor lachen, juichen en plezier maken. Natuurlijk mochten ook het buikgluiden, de onvergetelijke Bonte Avond en de swingende Disco niet ontbreken.

En op zondag sloten we het kamp af met een spannende vossenjacht, waarbij iedereen zijn speurneus liet zien! Onze geweldige leiding kijkt met trots terug op dit zeer geslaagde kamp en we kunnen nauwelijks wachten tot volgend jaar. We hopen dat jullie allemaal weer van de partij zullen zijn, klaar voor een nieuw avontuur en meer onvergetelijke herinneringen. 

Bedankt voor een fantastisch kamp! 

Lees ook…