Start nieuwe seizoen; maandag 22 augustus 2016

Nog een week en dan zit de zomervakantie er al weer op en zullen de trainingen weer van start gaan.

Vanaf maandag 22 augustus (week 34) zullen alle trainingen weer starten. (met uitzondering van vrijdag 26 augustus voor de Waterpolo afdeling i.v.m gildefeesten).

Uiteraard brengt een nieuw seizoen ook een aantal veranderingen met zich mee. De trainingstijden (nagenoeg onveranderd) zijn op deze site te vinden. In de vakanties, gelden andere trainingstijden. Deze informatie is verwerkt op de pagina van de trainingstijden.

 Waterpolo

Voor wat betreft de informatie van de waterpolo afdeling:  Ditjes en Datjes 2016-2017-Waterpolo
Het nieuwe wedstrijdrooster is (in concept) beschikbaar. De officiële roosters worden via de trainers/ coaches verspreidt.

Voor eventuele vragen over de waterpolo activiteiten/ indelingen kun je contact opnemen met Bart

Zwemmen

Natuurlijk gaan ook de zwemtrainingen op maandag 22 augustus 2016 weer van start. We zullen het seizoen beginnen met deze groepsindeling. In het bestand zijn tevens de trainingstijden (niet gewijzigd) vermeld. Mocht je naam er (nog) niet bij staan, dan kun je contact opnemen met Sven

Daarnaast is ook het voorlopige wedstrijdrooster van de zwemafdeling bekend. Hier kunnen dus nog steeds wijzigingen/toevoegingen in worden aangebracht. Wanneer hier vragen over zijn, kunt u ook contact zoeken met Sven