Club van 50

Welkom op de pagina van de Club van 50.

In het seizoen van 2020/2021 gaan wij van start. Je kan je inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier.

Wij zijn te volgen via Instagram.

Mochten er vragen zijn kan dat in persoon aan een van de bestuursleden of je kan je vraag e-mailen naar clubvan50@duinkikkers.nl.

Groeten namens het bestuur,
Rowie Hooft (voorzitter)
Robert Boetekees (secretaris)
Yorick Bruijne (penningmeester)


 

Inschrijven

Je kunt het formulier invullen en deze versturen naar de penningmeester. Dit kan via de e-mail of fysiek naar: Scherpenzeelseweg 40, 3953MB Maarsbergen ter attentie van Aanmelding Club van 50.

Wil jij direct lid zijn vanaf 1 september 2020? Dat kan. Je kan het formulier nu al invullen en de ingangsdatum op 1 september 2020 zetten.

Het boekjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus. Je kan je ook tijdens het lopende boekjaar inschrijven. Je kan je dan inschrijven per de 1e van de volgende maand.

Klik hier voor het inschrijfformulier


Wat is de club van 50?
De Club van 50 is een initiatief van een aantal leden van SZV De Duinkikkers met als doel nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren en nieuwe omzetstromen te genereren voor onze vereniging.

Heel bewust is er voor gekozen om dit keer niet het bedrijfsleven als doelgroep te nemen. Er zijn namelijk heel veel andere mensen die De Duinkikkers een warm hart toedragen en financieel hun steentje bij willen dragen.

Wie kunnen lid worden van de club van 50 ?
Deelnemen aan de club van 50 kan iedereen worden die de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft.

Hoe word ik lid van de club van 50 ?
Men wordt lid door het invullen van het inschrijfformulier en dit ondertekend te mailen of in te leveren bij een van de leden van het bestuur.

Hoe loopt het lidmaatschap van de club van 50 ?
Het lidmaatschap loopt vanaf 1 september t/m 31 augustus.

Hoe worden de leden van de club van 50 geïnformeerd ?
De leden worden via de e-mail en/of de website op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Degene die geen e-mail hebben zullen schriftelijk op de hoogte worden gehouden.

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald?
Jaarlijks zal er een bijeenkomst worden georganiseerd. Alle deelnemers van de club van 50 worden hiervoor uitgenodigd. Ruim voor deze bijeenkomst wordt aan alle leden van SZV De Duinkikkers gevraagd om een bestedingsdoel te benoemen. Deze doelen zullen dan in kaart gebracht worden waarna er een rangschikking zal plaatsvinden van 1 t/m 3 van die doelen die het meest worden ingediend.

Op de bijeenkomst, zal dan voor deze 3 doelen gestemd worden om zo te bepalen welk doel dat jaar uitgevoerd gaat worden.

Mocht er echter een jaar zijn dat men geen doel kan aangeven, dan zal het jaarbedrag blijven staan voor het volgende jaar.

Evenement
De club van 50 zal eens per jaar trachten een evenement te organiseren waar alle leden van de club van 50 voor uitgenodigd worden.

Drempel
Wij willen de drempel van onze club van 50 zo laag mogelijk houden en iedereen die lid is mag suggesties doen en aandragen. Wij zijn momenteel in oprichting en alle mogelijke hulp is hier van harte welkom