SPONSORS

Bij de Duinkikkers zijn er vele mogelijkheden om te sponsoren. Interesse in een van de mogelijkheden, neem dan contact op met de Sponsorcommissie.

Team sponsoring:
Het is mogelijk om een individueel team uit te rusten met bijvoorbeeld clubkleding en/ of een zwembroek/ badpak. De gesponsorde kleding moet hierbij aan de clubrichtlijnen voldoen om de eenduidigheid met de overige teams/ groepen te waarborgen. Met onze huidige kledingleveranciers hebben wij goede afspraken over de mogelijkheden voor het verzorgen van logo’s op de clubkleding.

Website sponsor:
Onze website wordt regelmatig bezocht door onze leden, aspirant leden en andere betrokkenen. Uiteraard is het mogelijk om uw logo op onze website te laten plaatsen. Kijk maar onderaan deze pagina voor de mogelijkheid hiervoor.

Spandoek sponsor:
Wij bieden de mogelijkheid aan om bij zwem- en/ of waterpolo wedstrijden een spandoek om te hangen die zichtbaar is voor ons publiek en de sporters.

sponseringspandoek sponseringspandoek

Evenementen sponsor:
Bij de duinkikkers organiseren we regelmatig grote evenementen voor zowel eigen leden als leden van omliggende verenigingen. Denk hierbij aan het jaarlijkse clubkamp, eindfeest, eigen zwemwedstrijden, schoolzwem en schoolwaterpolo toernooien. Het is mogelijk om deze evenementen te sponsoren middels een financiële bijdrage of in natura, zodat wij de kosten laag kunnen houden en het extra leuk kunnen maken voor alle deelnemers.

Sponsorkliks:
In het kader van alle beetjes helpen is het ook mogelijk om zonder bijkomende kosten de vereniging te ondersteunen. Bijna iedereen bestelt wel eens iets via een webshop. Bij vrijwel elke bestelling via een webshop kun je geld verdienen voor de Duinkikkers via ponsorkliks. Dit kost je niets extra, maar levert de vereniging wel geld op (zeker bij grote aankopen). Via Sponsorkliks kun je op een eenvoudige manier bestellen bij diverse webwinkels als Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Center Parks, Booking.com. Ga je dus op vakantie, een weekend weg of heb je iets anders nodig kijk of je dit via sponsorkliks kan doen.
Bij bestelling via de webshops, gebruik dan deze link om onze vereniging te steunen. Zet deze link bij je favorieten en help ons aan extra inkomsten.

“SponsorKliks, 1. Kies

Klik hiernaast op de banner van SponsorKliks en kies een webwinkel.

2. Bestel

Plaats een bestelling bij de door jou gekozen webwinkel.

3. Sponsor

Met je online aankoop heb je onze vereniging gesponsord.

Zo makkelijk is het…!
Klik hier voor meer informatie over hoe het werkt.