Sponsorcommissie

Sponsoring is niet nieuw voor S.Z.V. de Duinkikkers. De vereniging heeft bijvoorbeeld al meerdere kleding- en vlagsponsoren. Daarnaast bestaan er binnen S.Z.V. de Duinkikkers ook acties waarmee geld ingezameld wordt voor de vereniging zoals bijvoorbeeld De Grote Clubactie.

Het afsluiten van dergelijke deals en het organiseren van dergelijke activiteiten wordt gecoördineerd door de sponsorcommissie. De sponsorcommissie neemt niet de organisatie of de initiatieven voor bestaande acties en sponsordeals over. Zij fungeert als aanspreekpunt voor  initiatieven en toetst of initiatieven passend zijn binnen het bestaande sponsorbeleid en de visie van de vereniging. Daarnaast gaat de sponsorcommissie actief op zoek naar potentiële sponsoren.

Om zowel leden als niet-leden, die als particulier of als vertegenwoordiger van een bedrijf, geïnteresseerd zijn om in welke vorm dan ook een sponsordeal met S.Z.V. de Duinkikkers aan te gaan, is een menukaart met mogelijkheden samengesteld welke op de website van de vereniging te vinden is.

Bij interesse, voor vragen, of voor verdere informatie kunt u contact op nemen met de Sponsorcommissie

De Sponsorcommissie bestaat op dit moment uit de volgende personen:

  • Robin Roskam (Voorzitter)
  • Marcel Brittijn
  • Rogier Bemer (vertegenwoordiger Bestuur)

 

Nieuwsbrief

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsbrief van de sponsorcommissie:

13e Nieuwsbrief Sonsorcommissie SZV de Duinkikkers december 2020