Sponsors

Heb je interesse om S.Z.V. De Duinkikkers te sponsoren? Dat horen we graag. Hieronder zijn een aantal mogelijkheden die we al hebben uitgedacht. Heb je een ander voorstel? Dan luisteren we daar ook graag naar. In beide gevallen kun je contact opnemen met de Sponsorcommissie.

Team sponsoring
Hier is het mogelijk om een individueel team te sponsoren. Dat kan door ze te voorzien van clubkleding of een zwembroeken en badpakken. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Voor gesponsorde club- en badkleding hebben we clubrichtlijnen opgesteld. Hiermee zorgen we ervoor dat wij als club herkenbaar en op een eenduidige manier naar buiten treden. We hebben goede afspraken met onze kledingleveranciers gemaakt. Met hen zijn er volop mogelijkheden om jullie logo en naam mooi op de clubkleding tot uiting te laten komen.

Website sponsor
Onze website wordt regelmatig bezocht door leden, geïnteresseerde en andere betrokkenen. Een mooie plek om jullie bedrijf, logo of naam zichtbaarheid te geven. Onderaan deze pagina zie je wat daar de mogelijkheden voor zijn.

Spandoek sponsor
Tijdens zwem- en/of waterpolowedstrijden kun je jullie bedrijf op een spandoek volop zichtbaarheid geven. Spelers, scheidsrechters en supporters (publiek) zal het niet ontgaan.

Balsponsoring
Waterpolo wordt met een bal gespeeld. Door een wedstrijdbal tijdens een waterpolowedstrijd te sponsoren geef je jouw bedrijf online (Facebook & Instagram) en tijdens de wedstrijd een mooi podium. Heb je geen bedrijf, maar wil je wel een wedstrijdbal sponsoren? Ook dat kan. Voor slechts €35,– sponsor je al een wedstrijdbal. We vermelden je naam of bedrijfsnaam op onze Facebook en Instagram accounts. Dat doen we op de woensdag voor de wedstrijd en bij het overzicht van de uitslagen op zondag. Voor de start van dé wedstrijd wordt er omgeroepen wie de wedstrijdbal heeft gesponsord. Zo sta je dus 3 keer met je naam of bedrijf in de spotlights. Klik hier om een bal te sponsoren.

Evenementen sponsor
De evenementencommissie van S.Z.V. De Duinkikkers organiseert regelmatig kleine en grote evenementen. Dat doen we voor zowel eigen leden als leden van omliggende verenigingen. Denk hierbij aan het jaarlijkse clubkamp, eindfeest, eigen zwemwedstrijden, schoolzwem en schoolwaterpolo toernooien. Het is mogelijk om een evenement te sponsoren. Dat kan financieel, maar ook in natura. Zo houden we de kosten laag en kunnen we deelnemers van leuke extra’s voorzien.