Soester zwem4daagse 2022

S.Z.V. de Duinkikkers organiseert ook in 2022 weer de zwem4daagse! Dit doen  we in de week van de nationale zwem4daagse  van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni in Sportboulevard de Engh in Soest. Als je 4 dagen de opgegeven afstand zwemt, ontvang je op de laatste avond een medaille.

Inschrijven kan via onze inschrijfpagina: Inschrijven zwemvierdaagse

– 250 meter (10 banen): voor kinderen tot en met 10 jaar, 65+ en mensen met een beperking
– 500 meter (20 banen): voor deelnemers van 11 jaar en ouder
– 1000 meter (40 banen): voor wie dit wil

Op welke tijden kan je zwemmen?
Er kan gezwommen worden tussen 18:00 – 20:00 uur. Kom niet te laat, maar je hoeft ook niet stipt om 18.00 uur aanwezig te zijn. Indien je 1 avond verhinderd bent, is het mogelijk om op dit om de 5e dag in te halen. Naast dat je elke dag de opgegeven afstand kan zwemmen, organiseren we ook leuke clinics/ demonstaties en site events. Hou onze socials in de gaten! Op de laatste dag is iedereen welkom op ons zwemfeest. We organiseren die avond van 18.00 tot 21.00 een feestelijke slotavond. Ook kan je die dag gebruiken om een gemiste dag in te halen.

Wat kost het?
De kosten voor deelname bedragen € 7,20 + 0,30 transactiekosten

Wie mag er allemaal meedoen?
Iedereen met zwemdiploma A en B. 
Kinderen met zwemdiploma A zijn samen met een volwassene die in het bezit is een zwemdiploma A en B ook welkom om deel te nemen. 

Naast het meedoen aan de zwem4daagse bestaat er ook de mogelijkheid om geld in te zamelen voor de Maarten van der Weijden Foundation. Na inschrijving krijg je de mogelijkheid om een persoonlijke actiepagina op te richten. Help vrijblijvend mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze foundation! Het is ook mogelijk om tijdens de zwem4daagse geld te doneren in onze spaarpot. Tevens zullen wij enkele ludieke acties organiseren om geld op te halen.

Heb je nog een vraag over de zwem4daagse, stuur dan een mailtje naar zwem4daagse@duinkikkers.nl of bel naar Bart Leenen 06-20173538