Snippen jeugdtoernooi 2022
Afgelopen weekend was het weer zover! We openden het waterpolo seizoen met het Snippentoernooi voor de jeugd in Oudekerk aan de Amstel. Hoewel het op de heenreis leek alsof het nooit meer zou stoppen met regenen, hield deze op vanaf het moment dat iedereen binnen begon te druppelen op het veld. Dit keer mochten we ook weer blijven overnachten! De eerste wedstrijd stond al om 10 uur op de planning, dus we mochten er meteen in duiken. 

Dit jaar kwamen we met wee teams sterk in de Onder de 13 poule en in de Onder de 15 poule. Sommige wedstrijden gewonnen, sommige verloren, maar dat mocht de pret niet drukken. Er is druk geoefend en lol gemaakt en daar gaat het om. ’s Avonds konden de kinderen losgaan in de disco op het terrein, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Na een redelijk kort nachtje stonden er nog een aantal wedstrijden op het programma. Uiteindelijk ging het Onder de 13 team met een mooie beker voor de derde plaats naar huis. 

We hebben geen druppel regen meer gezien, alleen maar zon. Het was weer als vanouds een supergezellig geslaagd Snippen toernooi! Een prachtig zonnig begin van het nieuwe waterpolo seizoen. Tot volgend jaar!

Lees ook…