Sinterklaas bij de Duinkikkers!

Op 2 december verzamelde ruim 60 enthousiaste kinderen zich voor de jaarlijkse pietentraining. Het feest begon met een uitdagend parcours van 10 spelletjes, zoals Pietenboot over de sloot, stoombootje blazen, mijters duiken, pieten rescue, pakjes gooien en het pepernoten parcours. De kinderen, vol energie en plezier, verrasten zelfs Sinterklaas met prachtige gedichtjes.

Natuurlijk maakten ook Sinterklaas en twee van zijn pieten hun opwachting. De goedheiligman bleek op de hoogte te zijn van alle avonturen bij de Duinkikkers. Enkele gelukkigen kregen de kans om even bij de Sint langs te gaan en ontvingen, na het zingen van een liedje, een handje pepernoten van zijn vrolijke pieten.

Tijdens het evenement onthulde Sinterklaas namens de sponsorcommissie de uitslag van de grote clubactie, zoals eerder aangekondigd. De prijzen werden uitgereikt aan de stralende winnaars, met fantastische aantallen loten verkocht en een opbrengst van maar liefst €3.388,80. Een welverdiend applaus voor alle kinderen!

De prijswinnaars zijn als volgt:

3e prijs: Een strippenkaart voor 10 overheerlijke hoorntjes, beschikbaar gesteld door IJssalon Bemer. Gewonnen door Teun van Dijk (Waterpolo Onder de 11), met 65 verkochte loten.

2e prijs: 5 vrijkaartjes voor zwemmen, beschikbaar gesteld door Optisport – Sportboulevard De Engh. Gewonnen door Lynn Schut (Zwemmen Minioren basis), met 68 verkochte loten.

1e prijs: Een bol.com bon ter waarde van 50 euro. Gewonnen door Sarah Koops (Waterpolo mini’s), met 85 verkochte loten.

Een feestelijke dag vol sportiviteit, gezelligheid en leuke prijzen dankzij de gulle sponsoring en inzet van alle kinderen. Het was weer een zeer geslaagd feest bij de Duinkikkers! Dag Sinterklaas, tot volgend jaar!

Lees ook…