Schoolwaterpolo toernooi 11 maart 2023

Op 11 maart organiseren wij voor de 8e keer een schoolwaterpolo-toernooi voor alle scholen in Soest.

De vorige edities waren een groot succes met 14 deelnemende teams van vijf verschillende basisscholen. Ruim 100 deelnemers deden enthousiast mee, het plezier was duidelijk van de gezichten af te lezen.

Ook dit schooljaar organiseren wij voor alle basisscholieren van de groepen 3 t/m 8 het schoolwaterpolo-toernooi en wel op zaterdag 11 maart 2023. Het toernooi zal duren van 13:15 uur tot ongeveer 16:00 uur in het zwembad van Sportboulevard De Engh in Soest.

Ervaring met waterpolo is niet nodig. De deelnemers MOETEN wel in het bezit zijn van Zwemdiploma A en B. Daarnaast heb je alleen een zwembroek of badpak nodig, capjes (ter herkenning van de teams) zullen wij als vereniging verzorgen. Per team is een begeleider (leerkracht of ouder) nodig vanuit de school.

De uitnodigingen zijn al naar alle scholen verstuurd. Niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Ongeveer een week voor het toernooi zullen wij de tijdens het toernooi geldende (waterpolo-)regels en de voorlopige wedstrijdplanning aan de ingeschreven teams sturen.

Aanmelden kan via je school. Voor meer informatie mail naar Pim Smit

Lees ook…