Nieuwsbrief oktober 2023

De kop is er af, zowel de zwem- als de waterpolocompetitie is gestart. En hoe?! Met veel trots verwijzen wij naar de updates daarover verderop in deze nieuwsbrief.

Iets minder trots waren we op de opkomst bij de Thema avond Veilig Sportklimaat, slechts 10 leden. De vorige keer, een aantal jaren terug, was deze avond verplicht gesteld. Daarop is toen de feedback gekomen, dat iedereen wel wist dat dit een belangrijk thema is en dat het goed is dat we eens in de paar jaar zo’n avond organiseren en dat het dan echt niet verplicht hoeft te zijn. Vandaar dit keer een vrijblijvende uitnodiging per mail, in de nieuwsbrief, op de website en via diverse appgroepen. Wat is er misgegaan? Waarom was de opkomst zo laag? We horen het graag van jullie, zodat we dit mee kunnen nemen in de voorbereiding van een volgende keer. Mail je feedback naar
vcp2@duinkikkers.nl

Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor officials, zowel grote
dank als een zoektocht naar extra officials en nieuws van onze samenwerkingspartner Optisport Soest; Halloween en de Dag van de Zwemsport en nog veel meer.

Kom bij van de gezellige kaderavond, geniet van de herfstvakantie, train vooral lekker door en ga zo door met alle sportieve prestaties.

Met sportieve groet,

Het bestuur, de ZwemTC en PoloTC

Lees ook…