Grote belangstelling voor de nieuwjaarsmeet van 2022!

Op 7 januari was het zover, we konden eindelijk ons 70 jarig bestaan vieren met de vereniging! Helaas kon dit niet met een feest vanwege de geldende Corona maatregelen, maar werd het een online event via een YouTube stream welke door de evenementencommissie was georganiseerd. 

De host van de avond was niemand minder dan onze eigen Jeffrey Roest die (deels) strak in pak voor de camera zat! Ruben de Boer was er bij om de techniek te regelen wat een perfect resultaat had!

De eerste gastspreker van de avond was onze eigen voorzitter Saskia op den Velde. Zij heeft ons een welkomstwoord uitgesproken en stond stil bij de Corona maatregelen die een grote invloed hebben gehad op onze sport en onze activiteiten afgelopen jaar. Ze heeft ook een drietal wensen voor het nieuwe jaar uitgesproken!

Door de evenementen commissie was een leuke Kahoot quiz gemaakt die we aansluitend gespeeld hebben met een grote groep van ons thuispubliek. Het waren wisselende vragen over de vereniging, van zwemmen tot waterpolo, maar ook over algemene vragen zoals een vraag over hoe een kikker eet. De quiz werd nog afgewisseld met een paar ludieke filmpjes en een hoop foto’s!

Aan het eind van de quiz hadden we een einduitslag waarbij Wessel de eerste plek heeft weten te bemachtigen!

Voordat we de prijsuitreiking kregen, was er nog een tweede gastspreker (Robin Roskam) die deze mooie nieuwe website ging presenteren aan de vereniging! De reacties waren zeer positief, zowel over de presentatie, maar natuurlijk ook over de website zelf! 

De meet werd afgesloten met de prijsuitreiking voor de beste vijf van de quiz waarbij 1 van deze prijzen werd verloot onder de overige deelnemers van de quiz!

Groetjes van de Evenementencommissie!

Lees ook…