Lidmaatschap 

Welkom! Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Als je lid van de vereniging wilt worden, moet je in bezit zijn van een A en B-diploma. Om je aan te melden als lid, vul je het online inschrijfformulier in. Via dit formulier ga je vervolgens akkoord met onze gedragsregels, huishoudelijk regelement en privacyverklaring. Meer informatie hierover kan je vinden op de pagina Veilig Sporten.

Gratis drie keer meetrainen
Als introductie mag je 3 keer gratis meetrainen, daarna maak je de keuze of je lid worden van de vereniging. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina of neem contact met ons op.

Contributie
Het basislidmaatschap kost 197,50 euro exclusief KNZB toeslagen. De contributie is afhankelijk van de afdeling, het team, de groep en/of het aantal trainingsuren. In ons contributiemodel vind je de opbouw van de contributie voor zwemmen en/of waterpolo bij de Duinkikkers vanaf 1 januari 2024. Het contributiejaar loopt van januari tot en met december. Je lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd tot opzegging. Er kan gekozen worden om de jaarlijkse contributie in één keer of per half jaar te betalen. De contributie, zoals vastgesteld op de laatste Algemene Leden Vergadering, zal per automatische incasso worden voldaan. Bij de eerste automatische incasso zal tevens het bedrag van € 25,- voor het inschrijfgeld worden afgeschreven.

Opzeggen
Het verenigingsjaar loopt, in tegenstelling tot de competitie, van 1 januari t/m 31 december. Er kan per half jaar worden opgezegd. Opzeggen dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren vóór 1 juni of vóór 1 december bij de penningmeester.

Gegevens wijzigen
Er verandert wel eens iets. Dat kan je (e-mail) adres zijn, je bankrekening-, telefoonnummer of iets anders zijn. Geen nood, stuur een mail naar de ledenadministratie. Geef duidelijk aan voor wie je wat gewijzigd wilt hebben. Dan kunnen we het snel en simpel in orde maken.

Vrijwilliger worden
Wil je vrijwilliger worden bij onze verenging, zonder zelf actief mee te sporten? Dat kan! Meld je aan als lid via het online inschrijfformulier, daarbij kan je aangeven of je vrijwilliger wilt zijn bij zwemmen of waterpolo en welke vrijwilligersfunctie je zou willen doen. Hiervoor betaal je uiteraard geen contributie. Daarnaast is het voor ons uitermate belangrijk dat onze leden, jeugdleden en overige betrokkenen, onbezorgd kunnen sporten in een veilig sportklimaat en bij de trainers, begeleiders en overige vrijwilligers in veilige handen zijn. Wij vragen voor iedere vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de vrijwilliger dient de gedragsregels tot zich te nemen. Meer hierover kan je lezen op de pagina Veilig sporten.