Kamp 2024, 10-12 mei

Dit seizoen gaan we niet 1x maar 2x op kamp! De komende jaren zal er geprobeerd worden op het Duinkikker kamp tijdens het Hemelvaartsweekend te organiseren zo ook dit jaar Al onze jeugdleden (Zwemmen en/ of Waterpolo) zijn van harte welkom om deel te nemen het kamp. Het kamp vindt plaats van vrijdag 10 mei  (rond 19.00 uur) t/m zondag 12 mei (rond 14.00 uur). We verblijven dit jaar bij Costa Del Zeumeren te Voorthuizen.

Het thema van het Kamp is dit jaar Harry Potter. Het belooft een betoverend weekend vol activiteiten, lol en gezelligheid te worden!

De kosten voor het kamp bedraagt dit jaar €70,-
We hebben plek voor 50 deelnemers, dus schrijf je snel in voor dit gezellige, betoverende kamp.

Uiterlijk in de week voor het kamp zullen we de aanvullende info over het kamp verstrekken. Hou in ieder geval alvast rekening dat je de volgende zaken zelf moet verzorgen: slaapzak, kussen en onderlaken (en uiteraard een goed humeur).

Mochten er nog vragen zijn dan kan je deze altijd stellen aan de Evenementencommissie, via evenementen@duinkikkers.nl of 06-20173538 (Bart Leenen)

Ps) we kunnen voor het kamp altijd een of meerdere sponsors gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de T-shirt sponsor of een activiteiten sponsor. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met de evenementencommissie.

Lees ook…