Inschrijving Clubkampioenschappen / Eindfeest 2019

Beste Duinkikkers,

Het seizoen 2018-2019 is alweer bijna ten einde, waardoor we traditioneel de clubkampioenschappen en het eindfeest voor jullie zullen organiseren. Op zaterdag 29 juni 2019 moet het een groot spektakel worden in Sportboulevard de Engh. Deelname aan de clubkampioenschappen is gratis. Wil je barbecueën? Dan vragen we een bijdrage van €6,50 per pakket. Vanzelfsprekend zijn de gezinsleden van harte welkom om mee te eten! Inschrijven kan t/m 19 juni 2019, door het onderstaande formulier volledig in te vullen:

De zwemmers uit de basisgroepen en de leden van de waterpoloafdeling zullen uitkomen op de rugslag, schoolslag en vrije slag. Zwemmers geboren in 2007 en later zullen 25 meters zwemmen; alles wat ouder is dan dat zwemt 50 meters. Voor de jeugdselectie en A-selectie staan alle 100 meters op het programma (voor hun zijn de afstanden ook verdeeld over twee dagen).

Na afloop van de clubkampioenschappen organiseren we weer een knallend eindfeest in het recreatiebad van het zwembad, waar rond 20.00 uur de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen zal plaatsvinden. Je kunt je ook al aanmelden voor de barbecue; per pakket draag je €6,50 bij aan de kosten. Een pakket bestaat uit 2 hamburgers, 2 satéstokjes, saus, salades en stokbrood.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om alleen de clubkampioenschappen te zwemmen of alleen deel te nemen aan de afsluitende barbecue (leuker is natuurlijk als je aan allebei meedoet!!).

De dag zal er ongeveer als volgt gaan uitzien:
*15.30 uur: Verzamelen in het zwembad, om het bad startklaar te maken. Kom op tijd!!
*16.00 uur: Inzwemmen en juryvergadering
*16.30 uur: Aanvang clubkampioenschappen
*19.00 uur: Einde clubkampioenschappen én start eindfeest (vrijzwemmen en barbecue)
*20.00 uur: Prijsuitreiking clubkampioenschappen op het eindfeest
*21.15 uur: Einde (vrij zwemmen en barbecue) – na borrelen in de kantine is dan nog mogelijk
*Circa 22.00 uur: Einde eindfeest

Wanneer er vragen zijn over deze kampioenschappen kun je contact zoeken met de organisatie, via inschrijvingen@duinkikkers.nl. Wij hopen dat er weer veel Duinkikkers, van jong tot heel wat minder jong, zullen gaan deelnemen en/of aanwezig zullen zijn bij de barbecue. Alleen dan maken we de kampioenschappen tot een succes!!

Met sportieve groet,
Het organisatieteam
Marcel Brittijn, Hugo van Veen, Tilly Willemse en Sven van Zanten