Heren 1 kampioen!

Zondag 23 april 2023 – 18:30 uur was het zover! De langverwachte laatste wedstrijd van het waterpolo seizoen; de kampioenswedstrijd van Heren 1 tegen Waterpolo vereniging KZC uit Beverwijk! Zwembad Optisport zat bomvol met enthousiast publiek, zowel van de Duinkikkers als van KZC. De titel was al binnen handbereik, omdat de Heren 3 punten voorsprong hadden op KZC. Namelijk 48 punten, bij winst van KZC telt het onderlinge resultaat, aangezien De Duinkikkers eerder al van KZC hebben gewonnen met 4 doelpunten verschil. Daardoor mocht er verloren worden met maximaal 3 punten verschil.

Het is een superspannende wedstrijd geworden. De heren begonnen sterk, maar KZC bood sterke tegenstand en maakte het eerste doelpunt. In de loop van de wedstrijd kwamen de heren terug naar 3-3, om vervolgens halverwege weer achter te komen met 3-6, wat de strijd heel spannend maakte. In de vierde periode was de spanning om te snijden en in een sterk slotoffensief kwamen de Duinkikkers terug tot tevens de einduitslag 8-10. Wat betekende kampioenschap voor onze Heren 1! Van harte gefeliciteerd!

Met dank aan iedereen binnen de vereniging die er een waar feest van heeft gemaakt, van de jeugd tot aan de organisatie!

Lees hier het artikel uit de Soester Courant van 26 april 2023.

Lees ook…