Geslaagd schoolwaterpolo toernooi 2020

Op 8 februari 2020 stond alweer de 6e editie van het jaarlijkse Schoolwaterpolo toernooi op het programma.

8 teams van 6 verschillende scholen stonden ruim voor aanvang al te trappelen om te beginnen aan de 1e wedstrijden. 26 leuke wedstrijden stonden er op het programma en alle deelnemers streden voor wat ze waard waren. De ploegen waren er op gebrand om met de beker en het uurtje gratis bowlen in Overhees naar huis te gaan.

In totaal werden er maar liefst 87 doelpunten gemaakt. Ondanks de felle strijd hing er een goede sfeer in het zwembad. De deelnemers vermaakten zich tussen de wedstrijden door zowel in het water als op de kant, al waar ze konden genieten van een (gezonde) snacks en de limonade welke door de Boni Soest werd verzorgd.

Na ruim 2 uur spelen kon de balans opgemaakt worden. In de categorie groep 7-8 werd de Da Costa School uiteindelijk 2e. De Buut 3 werd tegen de verwachtingen in 1e in deze leeftijdscategorie.

In de leeftijdscategorie 5/6 bleef het tot de laatste wedstrijden spannend wie er zou winnen.
De buut 1 en 2 kwamen in de categorie groep 5-6 helaas niet verder dan een 5e en 6e plek. De Driesprong mocht in deze categorie de beker voor de 3e plek mee naar huis nemen. De PWA werd met een zeer klein verschil 2e, net achter de Bron en de Achtbaan, die samen de 1e plek veroverden.

Het was een geslaagde ochtend waarna de deelnemers moe van de inspanningen, met een vaantje, een voucher om gratis met SZV de Duinkikkers mee te trainen en een grote glimlach weer naar huis keerden.

actiefoto

winnaar groep 5/6 - de achtbaan

winnaar groep 5/6 - de bron

winnaar groep 7/8 - de buut