Familiezwemmen 2.0 – vrijdag 16 juli

Beste Duinkikkers,

Onlangs organiseerden we op een vrijdagavond het familie zwemmen / vrije training. Dat werd een gezellig samenzijn en smaakte naar meer. En ook al trainen we in de zomervakantie door (zie mails vd TC’s van afgelopen week met meer informatie daarover), elkaar nog een keer heerlijk ongedwongen kunnen ontmoeten en spreken voor de zomervakantie vonden wij een goed idee. Dus organiseren we nogmaals familie zwemmen / vrije training in een iets uitgebreidere variant.

Wanneer? Vrijdag 16 juli 2021
17.15 u tot 18.00 u
en van
19.30 u tot 20.30 u
Vrije training / familie zwemmen

Tussen 18.00 u en 19.00 u is er een zwemtraining voor de jeugdselectie en A-selecitie (iedereen die normaal ook op vrijdag traint).
Van 20.30 u tot 21.30 u is er een senioren waterpolotraining, waarbij D1, H3 en de herenselectie kunnen aansluiten voor een partijtje.

De kantine van Optisport is open. Dus ga je niet zwemtrainen, dan kan je het uurtje tussen 18 u en 19 u daar terecht voor een typische begin-van-de-vakantie-maaltijd; frietjes met wat lekkers!
Optisport zal voor een leuke combideal voor kinderen zorgen. Uiteraard kunnen de mensen die hard getraind hebben ook na 19 u nog voor deze deal of iets anders lekkers in de kantine terecht.

Ieder Duinkikkerlid kan tijdens genoemde tijden binnenlopen en aansluiten en mag zijn familieleden als introducés meenemen, ongeacht of ze een zwemdiploma hebben. Voor introducés zonder diploma’s is wel een begeleider van 18+ met zwemdiploma’s die mee zwemt verplicht. We delen het bad zo op dat er ruimte is om te zwemmen maar ook om te ballen. Dit is dus is de uitgelezen kans om ook samen met je kind of vriend/vriendin een balletje (op doel) te gooien.

Met sportieve groet,
Namens de TC zwemmen en TC waterpolo
Margot Roskam, Sven van Zanten, Els Heemskerk & Pim Smit