Eddy Meiling nieuwe trainer van de damesselectie

Vanaf komende week verwelkomen we de nieuwe trainer voor onze damesselectie en Heren 3 team! Na jarenlang trainers te hebben gehad die hun roots binnen onze vereniging hadden, hebben we besloten om een frisse wind te laten waaien door een externe trainer aan te trekken. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we in onze zoektocht zijn geslaagd en dat Eddy zich bij ons aansluit als de nieuwe trainer

Eddy woont in Putten en brengt een schat aan trainers ervaring met zich mee. Hij heeft door de jaren heen zijn passie voor waterpolo niet alleen als speler bij ZEW Triton gecultiveerd, maar heeft ook uitgebreide ervaring opgedaan als trainer. We zijn ervan overtuigd dat zijn kennis, enthousiasme en frisse perspectief een waardevolle aanvulling zullen zijn voor onze vereniging.

Deze nieuwe stap brengt niet alleen nieuwe inspiratie met zich mee, maar opent ook de deur naar spannende mogelijkheden voor onze damesselectie en de gehele vereniging. We kijken er reikhalzend naar uit om te zien hoe deze verandering onze teams zal versterken en onze spelers zal helpen groeien, zowel individueel als team.

Daarnaast willen we graag Bart Leenen bedanken voor zijn jarenlange toewijding als trainer voor onze dames. Bart, we waarderen je inzet gedurende deze tijd en de bijdrage die je hebt geleverd aan ons team!

Arnoud Haandrikman, je hebt ons door een uitdagende periode geholpen als interim-trainer/coach, en je hebt dit met zoveel enthousiasme en positiviteit gedaan. Je hebt ons team gesterkt en ons vooruit geholpen, en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Met als kado de mooie recente overwinning van de dames! Deze overwinning heeft de lat hoog gelegd voor onze nieuwe trainer, Eddy. We hebben er alle vertrouwen in dat Eddy, met zijn ervaring en motivatie, deze uitdaging met open armen zal ontvangen.

Lees ook…