Duinkikkers oppermachtig tijdens IJssalon Bemer Kikkerwedstrijd!

Tijdens de IJssalon Bemer Kikkerwedstrijd, die afgelopen zaterdag in Sportboulevard de Engh gezwommen werd, bleek opnieuw dat het met de teamspirit van de zwemploeg van de Duinkikkers wel goed zit. In de thuishaven werd opnieuw hard gezwommen, maar er werd minstens zo hard aangemoedigd.

Ter illustratie; Niek van Leeuwenkamp schreeuwde samen met wat teamgenoten Lucas Bemer naar voren op de 400 meter vrije slag. Dat ging zo goed dat Bemer het clubrecord overnam van.. inderdaad, van Leeuwenkamp! Het was niet het enige record wat hij moet gaan missen. Gerbert Mollenhorst zwom een uitstekende 200 meter rugslag, welke goed genoeg was om de oude toptijd van Niek te verbreken.

De familie van Leeuwenkamp nam ook clubrecords mee naar huis. Het was zijn broertje Koen die twee clubrecords op zijn naam bijschreef. De 200 meter vrije slag en 200 schoolslag nam hij op uitstekende wijze over van respectievelijk Simon van Hengstum en Lars van Zanten (ja, het broertje van..). Ook Angela Whitney zwom weer een clubrecord, ditmaal snoepte ze hem op de 400 meter vrije slag weer af van Tess Bemer.

De grootste persoonlijke verbetering van de dag wordt ditmaal gedeeld door Anne Blankestein en Eva Ophorst, terwijl ook de persoonlijke records van Georgios Athanasiou, Rhodee van den Ham, Emma Keuning, Luuk Roskam, Youri Voet, Vera Walgers en Daniek Willemse er mochten zijn! In totaal werden er 38 PR’s gezwommen en bleef er 12x goud, 13x zilver en 6x brons in Soest!!