Duinkikkers 015 Kampioen

Op zondag 9 april 2017 speelde onder de 15 hun laatste wedstrijd van het seizoen.
Er moest gespeeld worden tegen de nummer 8 van de competitie, UZSC.

Een aantal weken eerder was al afgerekend met de directe concurrenten De Vuursche en de Albatros. Een overwinning was echter nog wel nodig.

In een sfeervol zwembad zat de sfeer door de opgehangen spandoeken en de aanwezige geluidsinstallatie er goed in. Ook de tribune zat goed vol.

In het voorprogramma speelde onder de 13 hun beste wedstrijd van het seizoen door als nummer de nummer 3 KZC met 6-4 te verslaan.

Hierna was het de beurt aan onder de 15 om de overwinning binnen te slepen. Al vrij topscoorder Tjeerd de score te openen, waarna in een snel tempo ook de 2-0, 3-0 en 4-0 op het scorebord stonden. Na 1 periode was de wedstrijd nagenoeg gestreden en werd er geprobeerd de score groter te maken om zo het massaal aanwezige publiek te vermaken. Dit lukte aardig en bijna alle spelers wisten 1x te scoren.

Door de uiteindelijk 13-1 overwinning mocht de ploeg zich uitroepen tot Kampioen van het Seizoen 2016/2017. Een uitstekende prestatie van onze jongens en meiden.

Onder de 15 - 2016-2017

Links boven: Sam Stalenhoef, Tjeerd van Vloten, Tim van de Pol, Robin Baltjes
Links midden: Thijs van Vliet, Ravi Rijksen, Lucas Witkamp, Peter Tuenter, Susanne Lentfert, Miriam Visser, Eveline Janssen, Anthony Heusinkveld
Onderste Rij, Coaches Thomas Tuenter, Luuk Lentfert

Hierna bleef het nog lang onrustig en gezellig in en rond het zwembad, waar ook de overige ploegen die na onder de 15 speelde een overwinning binnensleepte
Heren 2 met coaches Luuk en Thomas in het water wisten met 6-4 te winnen van de Meeuwen
Onder de 17 met een deel van de kampioensploeg alweer in het water wisten de Watervlo knap met 5-2 te verslaan.
Ook heren 1 verzaakte niet en wist met 12-2 te winnen van Triton.

Voor de foto’s van de kampioenswedstrijd: onze fotopagina