(Bijna) Vakantie

We zijn begonnen aan de laatste trainingsweek van het seizoen. Aankomende vrijdag zal de laatste training zijn. Daarna kunnen we genieten van een welverdiende vakantie. Vanaf 21 augustus zullen alle trainingen weer starten.

Uiteraard zitten we in de vakantie periode niet helemaal stil. De dames en heren waterpoloers zullen dit weekend nog deelnemen aan het Waterpolo toernooi van Moby Dick. Ook staat er zaterdag nog een sprintwedstrijd in Amersfoort en op zondag nog de Jaargangfinale in het verschiet.

Volgende week organiseren we samen met Optisport nog de zwemvierdaagse. Al onze leden zijn daarbij ook van harte welkom om hieraan deel te nemen. Vergeet je niet om hiervoor in te schrijven via: het inschrijfformulier zwemvierdaagse

Daarnaast zullen we in de vakantie periode nog deelnemen aan een aantal open water wedstrijden en zullen er diverse groepen nog op een aangepaste wijze gezamenlijk trainen.

Dunky gaat in ieder geval een paar weken naar een onbewoond eiland om bij te komen zijn 1e seizoen bij de Duinkikkers en hoopt op 21 augustus weer uitgerust aan het seizoen te kunnen beginnen.

vakantiedunky2

In de komende weken zal deze website ook weer gereed worden gemaakt voor het nieuwe seizoen. Neem dus af en toe een kijkje voor de eventuele nu nog ontbrekende informatie over het nieuwe seizoen.

Om het seizoen goed te starten zal er ook dit jaar weer een clubdag worden georganiseerd en wel op 9 september. Kijk hier voor meer informatie

Tot slot wensen wij iedereen ook via deze weg een fijne vakantie. Geniet ervan.