1e editie Soester Zwemvierdaagse (3 t/m 6 juli 2017)

In samenwerking met Optisport organiseren we van 3 t/m 6 juli 2017 voor de eerste keer de zwemvierdaagse. (elke dag tussen 18.00 – 20.00 uur)

Vier leuke avonden vol zwemplezier, in Sportboulevard de Engh!! We hopen op veel enthousiaste deelnemers, zodat we er gezamenlijk een groot feest van kunnen maken. Schrijf je dus snel in en deel het evenement met zoveel mogelijk mensen. Deelname is mogelijk voor iedereen die in het bezit is van zwemdiploma A.

Om de zwemvierdaagse te voltooien dienen de deelnemers onder de 10 jaar minimaal 250 meter per avond af te leggen en de deelnemers boven de 10 jaar minimaal 500 meter af te leggen. Meer banen zwemmen is toegestaan. Deze afstand dient in 1x zonder het water uit te gaan te worden afgelegd. De afstand dient voor 20.00 uur te worden voltooid. Hoe laat men aan de afstand begint mag de deelnemer zelf bepalen.

Naast het zwemmen van de genoemde afstanden zullen er ook iedere dag leuke nevenactiviteiten worden georganiseerd voor de deelnemers. De laatste avond zullen we op een feestelijke wijze met elkaar afsluiten.

Een leuk evenement voor gezinnen maar zeker ook voor losse deelnemers, vriendjes/ vriendinnetjes (jong/ oud). Iedereen (leden/ niet leden) is welkom om mee te doen.

Inschrijven kan via de volgende pagina: inschrijving zwemvierdaagse

Wil je/ kan je ons helpen tijdens een van deze avonden met het organiseren van dit evenement. Je bent van harte welkom. Meld je aan via jeugdcommissie@duinkikkers.nl

zwem4daagse Soest