Clubkampioenschappen en/of barbecue – Inschrijving geopend

Op zaterdag 30 juni 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse afsluiting van het seizoen. Het is weer mogelijk om je in te schrijven via het onderstaande formulier. Het formulier is in te vullen tot en met 17 juni 2018. We hopen dat zoveel mogelijk Duinkikkers weer zullen meezwemmen en aansluitend komen barbecueën.

De zwemmers uit de basisgroepen en de leden van de waterpoloafdeling zullen uitkomen op de rugslag, schoolslag en vrije slag. Zwemmers geboren in 2006 en later zullen 25 meters zwemmen; alles wat ouder is dan dat zwemt 50 meters. Voor de jeugdselectie en A-selectie staan alle 100 meters op het programma (voor hun zijn de afstanden ook verdeeld over twee dagen).

Na afloop van de clubkampioenschappen organiseren we weer een knallend eindfeest in het recreatiebad van het zwembad, waar rond 20.00 uur de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen zal plaatsvinden. Je kunt je ook al aanmelden voor de barbecue; per pakket draag je €6,50 bij aan de kosten. Een pakket bestaat uit 2 hamburgers, 3 satéstokjes, saus, salades en stokbrood.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om alleen de clubkampioenschappen te zwemmen of alleen deel te nemen aan de afsluitende barbecue (leuker is natuurlijk als je aan allebei meedoet!!).